Cariere

Ţi-ai dorit dintotdeauna să faci parte din fascinanta lume a investiţiilor şi să lucrezi împreună cu managerii de portofoliu care administrează sute de milioane de lei în fonduri de investiţii?

OTP Asset Management România SAI SA este o companie tânără în România, unde, într-un mediu de lucru dinamic, ai posibilitatea să îţi dezvolţi aptitudinile şi cunoştinţele dobândite până în prezent. OTP Group, organizaţia din care vei fi parte, are prezenţă în 9 țări din regiune – Ungaria, Slovacia, Serbia, România, Bulgaria, Croația, Ucraina, Muntenegru și Rusia. Mai mult decât atât, acţionarul majoritar al companiei, OTP Fund Management este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii şi administrează mai mult de 90 de fonduri de investiţii.

Domeniul administrării fondurilor de investiţii este unul antrenant şi interesant în contextul ascensiunii acestui domeniu în România. Astfel ai şansa să te dezvolţi odată cu noi, dacă ai experinţă pe piaţa de capital sau eşti doar o persoană care îşi doreşte să devină specialist în domeniul fondurilor de investiţii, atunci te aşteptăm să aplici pentru posturile vacante şi să ne prezinţi atât abilităţile, cât şi potenţialul profesional de care dai dovadă la adresa office@otpfonduri.ro.

Valorile după care ne ghidăm în dezvoltarea companiei sunt: Încredere, Excelenţă, Centrare pe client, Centrare pe oameni, Inovaţie, Integritate. Daca valorile tale corespund cu cele ale organizaţiei noastre, te asteptăm în echipă!

Vizitează-ne pagina şi vezi când avem un nou post la concurs!

Am citit si sunt de acord cu Termenii si conditiile , respectiv cu politica de prelucrare a datelor.