Despre cum scriem

Am fost impresionată să pătrund alături de voi în lumea investițiilor. Faptul că mă țineți mereu informată prin modul în care scrieți articole pe întelesul tuturor, mă fascinează. Fiecare frază din articole parcă îmi anticipează gândurile și îmi răspunde la întrebări. Apreciez munca voastră enorm și vă mulțumesc că m-ați făcut să mă gândesc la viitorul meu, la economii, dar mai ales la a întelege cum funcționează conceptul de investiții, de unde “vin” toate fondurile pe care le administrați (raționamentul investițiilor). Simplitatea și entuziasmul mesajelor mă face să vă recomand cu drag de fiecare dată și să povestesc cu bucurie despre OTP AM.

REBECA

Manager Produse, 33 ani

Orice discuție despre bani și investiții presupune de fapt o discuție despre oameni, despre alegerile lor, despre contextul cultural în care aceștia au crescut și își desfășoară activitatea. Este ceea ce definește și blogul OTP Asset Management: Dan, Adrian, Filon, Cristina, mai exact întreaga echipă OTP AM vine cu o perspectivă asupra opțiunilor celor de lângă noi în materie de bani și viață profund ancorată în realitatea cotidiană. Este și motivul pentru care citesc articolele scrise de ei și datorită căruia am deja un nou obicei: luni, la prima oră, deschid blogul OTP AM să văd ce au mai scris despre noi, despre voi, despre mine de fapt.

NATALIA

Specialist PR&IR, 31 ani

Articolele voastre îmbunătățesc percepția celor interesați de fonduri de investiții și dau informații utile despre modalitățile de economisire cele mai eficiente și cele mai stabile în timp. Prin blogul vostru contribuiți la îmbunătățirea educației financiare a celor interesați să economisească pe termen lung în condiții de stabilitate. Aștept cu interes și alte articole.

CRISTI

Pensionar, 62 ani

O lectură plăcută și foarte utilă! Este genul de comunicare, pe care îmi doresc să o văd cât mai des în industria de Asset Management. Pe înțelesul tuturor, dar abordând concepte dificile, informațiile sunt redate într-un mod foarte prietenos pe blogul OTP.

EMILIA

Specialist Resurse Umane, 29 ani

Îmi place stiliul colaborativ al echipei. Multe articole sunt foarte ușor de înțeles de către oricine. Te pun pe gânduri și te fac să fii mai disciplinat. Pentru mine este important că la final, faceți precizarea aceasta nu reprezintă o recomandare de investiție, și îmi lăsați mie decizia de cumpărare. Recomand tinerilor să investească pe termen lung, având o viață în față și un câștig semnificativ, cât și tinerilor familiști, care pot investi până la 18 ani alocația de la stat a copiiilor, pentru un câștig inteligent.

ILINCA

Pensionara, 69 ani

Mediul de lucru în care am activat m-a determinat întotdeuna să-mi caut informațiile necesare în surse sigure. Și nu e ușor. Mai ales când există o inflație de canale de informare, în special în domeniul financiar. Personal, prefer să iau indicații de la persoane avizate, care practică ceea ce spun. Așa am ajuns pe blogul celor de la OTP Asset Management, unde am găsit informații detaliate și câteva sfaturi utile despre cum aș putea sa-mi multiplic, dar în același timp să-mi protejez economiile. Vă încurajez și pe voi să intrați să vă convingeți.

TIBERIU

Economist, 39 ani

Urmăresc din când în când acest blog deoarece modul în care îmi sunt explicate mecanismele financiare îmi este lesne de înteles, chiar dacă activez în alt domeniu. Mixul dintre anumite evenimente sau acțiuni și investiții, mă face să înteleg mai ușor cum funcționează fondurile de investiții, bursa, etc. Citesc ca și când mă duc la un curs de educație financiară pe întelesul meu.

IOANA

Specialist comunicare, 33 ani

Send this to a friend