Echipa

Cristina Mahika

Portfolio Manager

Ca administrator de portofoliu, Cristina este în prezent implicată în administrarea fondurilor de obligațiuni și piață monetară. Datorită experienței profesionale de peste 9 ani în departamente financiare din cadrul mai multor bănci și corporații este foarte valoroasă pentru echipă. Cristina este licențiată în Administrarea Afacerilor și are o diplomă de Doctorat în Administrarea Afacerilor, ambele în cadrul Academiei de Studii Economice și Administrative din București.

Adrian Anghel

Director General Adjunct

Cu o experienţă de peste 10 ani în asset management, Adrian s-a alăturat echipei pentru a gestiona şi a îmbunătăţi procesul de vânzare de fonduri. Experienţa sa acumulată în poziţii cheie în domeniu, de operare pe pieţele financiare locale şi internaţionale constituie un avantaj în relaţionarea cu investitorii, în diversificarea canalelor de distribuţie, cât şi în dezvoltarea gamei de produse şi a poziţionării acestora. Pregătirea sa aduce un plus de valoare campaniilor de educaţie financiară pe care compania le susţine. Adrian este absolvent al Facultăţii de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori în cadrul Academiei de Studii Economice.

Mirela Chirițescu 

Compliance Director

Mirela are o experienţă valoroasă de peste 20 ani în domeniul pieţei de capital din România. După aprofundarea legislaţiei specifice pieţei de capital în cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, Mirela a decis să treacă în sectorul privat, ocupând pe rând diferite funcţii în cadrul mai multor societăţi de brokeraj. Din anul 2009, Mirela s-a alăturat echipei OTP Asset Management în funcţia de Director Control Intern. Mirela este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea Finanţe, Bănci şi Contabilitate, specializarea “Contabilitate şi Informatică de Gestiune”.

Filon Anghel

Head of Operations

Cu o experienţă de peste 9 ani în back-office şi mid-office în mai multe companii din domeniul administrării fondurilor de investiţii, Filon coordonează echipa de Operaţiuni şi Back-Office. Ca absolvent al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, acesta şi-a dezvoltat abilităţile manageriale, perfecţionismul şi spiritul optimist care îi sunt caracteristice şi care reprezintă un atu în asigurarea calităţii activităţii sale. Experienţa dobândită în aceşti ani este valoroasă în situaţiile cu care se confruntă departamentul pe care acesta îl conduce, aducând soluţii eficiente pentru a le rezolva.

Dragoș Manolescu

Deputy CEO

Dragoş aduce valoarea sa adăugată pentru echipă, având în spate peste 12 ani de experienţă în departamentele de trezorerie ale unor grupuri bancare și echipe de asset management, unde a fost implicat activ în rebranding de fonduri și reechilibrare de portofolii. Dragoș a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaționale, specializarea Afaceri Internaţionale şi studii postuniversitare de Master în Managementul Proiectelor Internaţionale în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Daniel Dumitrescu

Portfolio Manager

Daniel este licențiat în Relații Economice Internaționale, și deţine o diplomă de Masterat în Managementul Riscului Financiar Internațional, ambele în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Daniel s-a alăturat echipei de Back-Office, având deja o experiență de 3 ani în domeniul administrării fondurilor de investiții, În prezent, Daniel este Portofolio Manager atât pe zona de acțiuni, cât si de obligațiuni, ocupându-se de managementul activ a câtorva fonduri. Acesta analizează instrumente financiare la nivel local, cât și global, pentru a selecta și monitoriza apoi deținerile cu potențial de apreciere, dar și cele care oferă stabilitate pe termen lung.

Dan Popovici

CEO

Cu o experienţă de peste 20 ani în domeniul piețelor de capital, Dan a fost implicat în numeroase proiecte privind structurarea ofertelor publice de valori mobiliare, cum ar fi acţiuni, obligaţiuni corporative şi municipale și de asemenea, în administrarea fondurilor de investiții. Ca CEO al OTP Asset Management România, acesta este responsabil de dezvoltarea strategiei companiei pe termen mediu şi lung, fiind implicat activ în proiectele pe care aceasta le desfăşoară. Dan a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, specializarea “Inginerie Economică” şi studiile postuniversitare de Master în “Management Financiar şi Pieţe de Capital” în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Cristiana Ceuca

Head of Marketing

Cristiana este absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, ca Specialist în Comunicare şi Relaţii Publice şi a urmat studii aprofundate de Master în acelaşi domeniu în cadrul SNSPA. Background-ul academic este completat de experienţa de peste 14 ani dobandită în multiple grupuri financiare, unde a activat, de la zona operaţională, până la cea de Customer Care şi Client Service. În prezent, Cristiana se ocupă de proiectele de marketing şi comunicare ale companiei.

Alexandru Ilisie

Investments Director

Alexandru coordonează echipa de investiţii și participă activ în luarea deciziilor investiționale alături de colegii săi. Acesta este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe, specializarea Matematică – Fizică în cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu şi de Master în Bănci şi Pieţe de Capital la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj. Alexandru are baze solide în pregătire matematică, abilități de analiză tehnică, 12 ani de experiență atât ca broker pe piața de acțiuni și instrumente derivate în cadrul mai multor societăți de investiții și trezorerii ale unor grupuri bancare.

Cătălin Manolescu

Risc Manager

Cătălin şi-a început activitatea în piaţa de capital în anul 1997, ocupând pe rând diverse funcţii – Broker, Trader şi mai apoi Head of Trading – în cadrul mai multor societăţi de brokeraj şi instituţii de credit. De asemenea, înainte de a se alătura echipei în anul 2015, Cătălin a activat timp de 7 ani în Direcţia de Trezorerie din cadrul unui grup financiar bancar important din România. În cei aproape 20 ani de experienţă, Cătălin a fost implicat activ în numeroase proiecte pe piaţa de capital: oferte publice şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti a acţiunilor, obligaţiunilor şi produselor structurate. Cătălin este licenţiat în inginerie, specializarea “Roboţi industriali” în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi deţine un Master în “Finanţe şi Asigurări” la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Adriana Ciobanu

Operations Manager

Adriana are o experienţă de peste 5 ani în domeniul administrării fondurilor şi în prezent este Manager de Operaţiuni în cadrul companiei. Printre responsabilităţile cele mai importante ale Adrianei se numără calculul activelor fondurilor administrate, validarea tranzacţiilor de distribuţie, dar şi elaborarea de raportări specifice fondurilor de investiţii. Seriozitatea, orientarea către rezultate şi dorinţa de a acumula noi experienţe o fac pe Adriana un membru valoros al echipei şi poate oferi încredere în rezolvarea cu succes a situaţiilor de zi cu zi. Adriana a absolvit în cadrul Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Limbi şi Literaturi Străine.