Gáti László György

Președinte al Consiliului de Supraveghere

Dl. Gáti László György ocupă funcția de Preşedinte al Consiliului de Supraveghere al OTP Asset Management România. Dl. Gáti a absolvit Univesitatea de Studii Economice din Budapesta, secția Comert și deține un Master în Științe economice.  Dl. Gáti are o experiență vastă în domeniul financiar bancar de peste 20 ani, acesta ocupând funcții de conducere în grupuri bancare renumine la nivel internațional. Dl. Gáti activează de peste 15 ani în domeniul investițiilor, în prezent este membru al Consiliului de Administratie al OTP Fund Management Ungaria și Vicepresedinte al Consiliului de Supreveghere OTP Invest Croația. Dl. Gáti este Președinte al Comitetului de Etică al Asociației Fondurilor de Investiții și Societăților de Administrare a Investițiilor din Ungaria.

Molnár Erzsébet Tünde

Membru al Consiliului de Supraveghere

Dra. Molnár Erzsébet Tünde este membru al Consiliului de Supraveghere al OTP Asset Management România. Dra. Molnár a absolvit Universitatea Corvinus din Budapesta, Facultatea de Științe Economice, și deține un Master în științe economice. Dra. Molnár are experiență practică și profesională de peste 14 ani în domeniul financiar bancar, al serviciilor de investiții și al distribuției de fonduri de investiții. În prezent, dra. Molnár este Director al Departamentului de Management a afacerilor pe Piețe Globale în cadrul OTP Bank Ungaria conducând echipe care se ocupă cu dezvoltarea trezoreriei, a serviciilor de Private Banking, a gestionării controlului segmentului de Private Banking, a procesului de consultanță și reglementare a serviciilor de investiții la nivel de grup.

Corina Stoica

Membru al Consiliului de Supraveghere

Corina Stoica este absolventă a Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate, precum și a unor numeroase cursuri de specialitate, inclusiv a unui program MBA cu specialiazarea în Finante, în cadrul Universitătii din Sheffield din Regatul Unit al Marii Britanii. Are o experiență de peste 20 de ani în industria financiar-bancară românească, în principal în domenii precum trezorerie, piețe de capital, investment banking, asset management și private banking. Din 2010 coordonează activitatea de private banking și servicii de investiții din cadrul OTP Bank România.

Adrian Anghel

Director General Adjunct

Cu o experienţă de peste 18 ani în asset management, Adrian s-a alăturat echipei pentru a gestiona şi a îmbunătăţi procesul de vânzare de fonduri. Experienţa sa acumulată în poziţii cheie în domeniu, de operare pe pieţele financiare locale şi internaţionale constituie un avantaj în relaţionarea cu investitorii, în diversificarea canalelor de distribuţie, cât şi în dezvoltarea gamei de produse şi a poziţionării acestora. Pregătirea sa aduce un plus de valoare campaniilor de educaţie financiară pe care compania le susţine. Adrian este absolvent al Facultăţii de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori în cadrul Academiei de Studii Economice.

Mirela Chirițescu

Compliance Director

Mirela are o experienţă valoroasă de peste 27 ani în domeniul pieţei de capital din România. După aprofundarea legislaţiei specifice pieţei de capital în cadrul Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, Mirela a decis să treacă în sectorul privat, ocupând pe rând diferite funcţii în cadrul mai multor societăţi de brokeraj. Din anul 2009, Mirela s-a alăturat echipei OTP Asset Management în funcţia de Director Conformitate. Mirela este absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea Finanţe, Bănci şi Contabilitate, specializarea “Contabilitate şi Informatică de Gestiune”.

Alexandru Ilisie

Investments Director

Alexandru coordonează echipa de investiţii și participă activ în luarea deciziilor investiționale alături de colegii săi și aduce în echipă o experiență de peste 18 ani în piața de capital. Acesta este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe, specializarea Matematică – Fizică în cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu şi de Master în Bănci şi Pieţe de Capital la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj. Alexandru are baze solide în pregătire matematică, abilități de analiză tehnică, experiență atât ca broker pe piața de acțiuni și instrumente derivate în cadrul mai multor societăți de investiții și trezorerii ale unor grupuri bancare.

Dragoș Gabriel Manolescu, CFA

Deputy CEO

Dragoș are cunoștințe aprofundate dobândite în urma unor programe de specializare în domeniul financiar: CFA Program; studii postuniversitare de Master în Management Proiectelor Internaționale organizate de Academia de Studii Economice București. Dragoș aduce valoare adăugată pentru echipă, având în spate peste 18 ani de experiență în departamentul de Piețe de Capital ale unor grupuri bancare și echipe de asset management, unde a fost implicat activ în „rebranding” de fonduri de investiții și reechilibrări de portofolii. Aria sa de expertiză vizează, cu precădere, portofoliile de instrumente cu venit fix și acțiuni listate.

Diana Pîstae

Portfolio Manager

Diana a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, iar lucrarea de licență s-a axat pe analiza tehnică și rolul său în fundamentarea deciziilor investiționale. În prezent, Diana este Candidat CFA (Nivel II), are cunoștințe solide pe partea de modelare și prognoză financiară, cât și în planificare stategică. Deși a obținut licența în 2022, Diana vine deja cu experiență pe partea de analiză financiară în cadrul unei mari companii de Fintech prezentă în România. Diana s-a alăturat echipei în septembrie 2023, preluând rolul de Portfolio Manager cu atribuții cheie în gestionarea portofoliilor individuale discreționare pe care compania le oferă clienților.      

Dan Popovici

CEO

Cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul piețelor de capital, Dan a fost implicat în numeroase proiecte privind structurarea ofertelor publice de valori mobiliare, cum ar fi acţiuni, obligaţiuni corporative şi municipale și de asemenea, în administrarea fondurilor de investiții. Ca CEO al OTP Asset Management România, acesta este responsabil de dezvoltarea strategiei companiei pe termen mediu şi lung, fiind implicat activ în proiectele pe care aceasta le desfăşoară. Dan a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, specializarea “Inginerie Economică” şi studiile postuniversitare de Master în “Management Financiar şi Pieţe de Capital” în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Filon Anghel

Head of Operations

Cu o experienţă de peste 15 ani în back-office şi mid-office în mai multe companii din domeniul administrării fondurilor de investiţii, Filon coordonează echipa de Operaţiuni şi Back-Office. Ca absolvent al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, acesta şi-a dezvoltat abilităţile manageriale, perfecţionismul şi spiritul optimist care îi sunt caracteristice şi care reprezintă un atu în asigurarea calităţii activităţii sale. Experienţa dobândită în aceşti ani este valoroasă în situaţiile cu care se confruntă serviciul pe care acesta îl conduce, aducând soluţii eficiente pentru a le rezolva.

Adriana Ciobanu

Operations Manager

Adriana are o experienţă de peste 10 ani în domeniul administrării fondurilor şi în prezent este Manager de Operaţiuni în cadrul companiei. Printre responsabilităţile cele mai importante ale Adrianei se numără calculul activelor fondurilor administrate, validarea tranzacţiilor de distribuţie, dar şi elaborarea de raportări specifice fondurilor de investiţii. Seriozitatea, orientarea către rezultate şi dorinţa de a acumula noi experienţe o fac pe Adriana un membru valoros al echipei şi poate oferi încredere în rezolvarea cu succes a situaţiilor de zi cu zi. Adriana a absolvit în cadrul Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Limbi şi Literaturi Străine.

Daniel Dumitrescu

Portfolio Manager

Daniel este licențiat în Relații Economice Internaționale, și deţine o diplomă de Masterat în Managementul Riscului Financiar Internațional, ambele în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Inițial, Daniel s-a alăturat echipei de Back-Office, pentru ca, un an jumătate mai târziu să promoveze în cadrul Direcției de Investiții. Ca Portfolio Manager, acesta administrează fonduri de investiții în monede diferite, cu clase de risc variate și strategii diferite de majoritatea fondurilor prezente în România. În cei 10 ani de experiență, Daniel a dezvoltat expertiză în analiza și monitorizarea companiilor de real estate și construcții (REITs), cu expunere internațională, cât și a companiilor cu focus clar pe ESG (care respectă caracteristici de mediu, sociale și guvernanță) și Research & Development (Cercetare și Dezvoltare) în zona de tehnologie.

Florina Budinschi

Operations manager

Florina s-a alăturat echipei la finalul anului 2020 ca Manager de Operaţiuni. Experiența acumulată de Florina în domeniul financiar-bancar în peste 11 ani, atât în grupuri bancare, cât și pe zona de fonduri europene contribuie semnificativ la eficientizarea activității zilnice a echipei. Spiritul analitic, structurat și mai ales formarea de matematician ale Florinei reprezintă atuuri importante în activitatea zilnică de back-office în care aceasta este implicată. Florina este absolventă a Facultății de Matematică, cu specializarea Matematică-Informatică și a unui Master cu specializarea în informatică “Calculul științific în ingineria programării”, ambele desfășurate în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din Iasi.

Cătălin Manolescu

Risc Manager

Cătălin şi-a început activitatea în piaţa de capital în anul 1997, ocupând pe rând diverse funcţii – Broker, Trader şi mai apoi Head of Trading – în cadrul mai multor societăţi de brokeraj şi instituţii de credit. Înainte de a se alătura echipei noastre, în anul 2015, Cătălin a activat timp de 7 ani în Direcţia de Trezorerie din cadrul unui grup financiar bancar important din România. În cei peste 26 ani de activitate, Cătălin a fost implicat în numeroase proiecte pe piaţa de capital: oferte publice şi listarea la Bursa de Valori Bucureşti a acţiunilor, obligaţiunilor şi produselor structurate. Experiența acumulată îi permite să monitorizeze și să administreze eficient riscurile la care sunt expuse atât fondurile administrate, cât și societatea de administrare. Cătălin este licenţiat în inginerie în cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti şi deţine un Master în “Finanţe şi Asigurări” la Academia de Studii Economice, din Bucureşti.

Cristiana Ceuca

Head of Marketing

Cristiana este absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, ca Specialist în Comunicare şi Relaţii Publice şi a urmat studii aprofundate de Master în acelaşi domeniu în cadrul SNSPA. Background-ul academic este completat de experienţa de peste 20 ani dobândită în multiple grupuri financiare, unde a activat, de la zona operaţională, până la cea de Customer Care şi Client Service. În prezent, Cristiana se ocupă de proiectele de marketing şi comunicare ale companiei.

Send this to a friend