OTP Asset Management

Cine suntem

OTP Asset Management România este membră a OTP Group şi a fost fondată în anul 2007, iar în prezent se află în topul celor mai importanţi administratori din România. OTP Asset Management România beneficiază de experiența regională a acţionarului său majoritar, OTP Fund Management, care este lider de piaţă în Ungaria, cu experienţă de peste 20 de ani în administrarea fondurilor de investiţii. OTP Fund Management este prezentă în Ungaria, România, Bulgaria, Croația și Ucraina și administrează doar în Ungaria peste 5 miliarde de Euro, în mai mult de 90 de fonduri de investiţii.

OTP Group este prezent în 9 țări din regiune – Ungaria, Slovacia, Serbia, România, Bulgaria, Croația, Ucraina, Muntenegru și Rusia.
Încă de la lansare și până în prezent, OTP Asset Management România a crescut în mod constant, centrul preocupărilor sale îl reprezintă generarea de noi moduri prin care clienții să fie cât mai bine deserviți. Pe viitor, compania intenționează să completeze portofoliul de fonduri, cu scopul de a aduce clienților săi, o gamă variată de produse, diversificate din punct de vedere geografic și al monedei, căutând să ofere performanțe solide pentru a satisface așteptările clienților și nevoile acestora in continuă schimbare.

Misiunea nostră este de a crea valoare pe termen lung și de a oferi în mod continuu noi oportunități investiționale clienților noștri. Suntem dedicați în a oferi clienților noștri un nivel de performanță și excelență în servicii superioare concurenței.

Viziunea noastră este să fim considerați de către clienți între primele opțiuni în privința economisirii și investițiilor pe piața de capital din România. Dorim ca numele OTP Asset Management România să reprezinte o garanție în domeniul produselor și serviciilor de investiții. Ne propunem să atingem acest obiectiv prin crearea unui echilibru între performanțele așteptate și riscurile asumate, și dedicarea noastră continuă în a avea cele mai înalte standarde etice și profesionale.

Valorile după care ne ghidam în dezvoltarea companiei sunt: Încredere, Excelență, Centrare pe client, Centrare pe oameni, Inovație, Integritate.

Consiliul de Supraveghere și Directoratul societății

Societatea de administrare OTP Asset Management România S.A.I. S.A. este constituită în sistem dualist de administrare, având o conducere structurată pe două nivele: Consiliul de Supraveghere şi Directoratul societăţii.

Acţionar Procent
OTP Alapkezelő Zrt. 90.1%
OTP Bank România SA 9.9%

Rețea distribuție

Fondurile de investiții administrate de OTP Asset Management România pot fi accesate printr-o largă rețea de unități pe întreg teritoriul țării în funcție de localizarea dumneavoastră.

Send this to a friend