OTP Group

OTP Bank România

Subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare, atât pentru companii, cât şi pentru persoane fizice.

OTP Leasing România IFN S.A.

A intrat in luna august 2007 pe piaţa de profil din România, oferind produse de leasing auto, vehicule comerciale si de echipamente.

OTP Asset Management România S.A.I. S.A.

Este o societate de administrare a investițiilor, conform legii 297/2004 privind piața de capital, care va desfășura toate activitățile specifice unei societăți de administrare a investițiilor.

OTP Consulting S.A.

Oferă servicii pentru sprijinirea investiţiilor străine în România, precum şi consultanţă pentru autorităţile locale şi IMM-uri în accesarea fondurilor UE şi implementarea proiectelor finanţate.

OTP Factoring

A fost creată pentru a vă fi de ajutor și a va sprijini în rezolvarea problemelor dumneavoastră financiare si are ca obiect de activitate administrarea portofoliilor de creanțe achiziționate de la diverse instituții financiar bancare și IFN-uri.

OTP Advisors

Asigură servicii de vânzare directă a produselor de creditare OTP Bank, avȃnd o echipă tânără și dinamică, în permanență pregătită să ofere soluții prompte și adaptate nevoilor clienților noștri.

Fundația Dreptul la Educație

Susține și promovează educația financiară în rândul liceenilor şi elevilor de gimnaziu. Misiunea Fundaţiei este de a susține o atitudine financiară responsabilă în rândul tinerilor din România prin dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice și manageriale.

Send this to a friend