Stimați cititori ai acestui blog, doresc să exprim prin această primă postare de ce eu și colegii mei din cadrul OTP Asset Management România am simțit nevoia să avem o secțiune nouă pe site-ul companiei prin intermediul căreia să ne exprimăm ideile și convingerile noastre.

Atât eu, cât și colegii mei credem că misiunea OTP Asset Management România este de a crea valoare pe termen lung și de a oferi în mod continuu noi oportunități investiționale clienților noștri. Suntem dedicați în a oferi clienților noștri un nivel de performanță și excelență în servicii, superioare altor participanți din piața financiară din România.

Viziunea noastră este să fim considerați de către clienți între primele opțiuni în privința economisirii și investițiilor pe piața de capital din România. Dorim ca numele OTP Asset Management România să reprezinte o garanție în domeniul produselor și serviciilor de investiții. Ne propunem să atingem acest obiectiv prin crearea unui echilibru între performanțele așteptate și riscurile asumate, mentinând continuu un nivel ridicat al standardelor noastre etice și profesionale.

Mai mult decât atât, noi credem cu tărie că mai avem o misiune importantă, aceea de a contribui cu toate eforturile noatre în creșterea gradului de educație financiară în rândul cetățenilor României.

În ultimii doi ani de zile, OTP Asset Management România s-a implicat activ în multe proiecte de educație financiară împreună cu o serie de parteneri importanți cum ar fi Fundația “Dreptul la Educatie” sau Bursa de Valori București.

Inițiativa acestui blog pornește de la doua deziderate – primul, este de a prezenta informații importante privind deciziile investiționale, modul cum gândim crearea portofoliilor fondurilor și deciziile din spatele tranzacțiilor pe care le efectuăm, iar cel de-al doilea, este de a contribui constant, prin toate resursele disponibile (blogul fiind unul dintre acestea) la creșterea educației financiare a cititorilor nostri, a investitorilor nostri, a celor din jurul nostru.

Noi credem că industria în care activăm – administrarea fondurilor de investiții – se bazează în mod fundamental pe încredere, iar această încredere se poate cristaliza și poate crește în timp, doar cu ajutorul unei transparențe cât mai ridicate din partea noastră.

În finalul acestui mesaj vă invit să ne urmăriți articolele pe blog, în speranța că veți găsi informații utile despre piețele financiare, despre produsele OTP Asset Management România, dar și despre viata noastră, a tuturor, pe care încercăm să o facem mai bună în viitor.

Vă mulțumesc și ne revedem curând aici,

Dan Popovici

 

Avertisment

Acest articol are caracter pur informativ și prezintă opinii personale ale autorului. Articolul nu reprezintă o recomandare de investiții din partea OTP Asset Management România SAI S.A. sau o ofertă fermă de a contracta produsele financiare la care face referire acesta.  De asemenea, articolul nu reprezintă o consiliere financiară personalizată cu privire la investiții sau consiliere fiscală/juridică. OTP Asset Management România SAI S.A. nu este responsabilă în privința potențialelor pierderi rezultate în urma tranzacțiilor desfășurate în concordanță cu ideile exprimate în acest articol. Deși informațiile prezentate au fost verificate cu atenție, OTP Asset Management România SAI S.A. nu este responsabilă pentru informațiile prezentate în acest document, acestea putând fi modicate fără nicio notificare prealabilă. Vă atenționăm că valoarea investiției dumneavoastra poate creste sau poate scadea în timp, iar performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare. Nu este permisă preluarea informațiilor din acest articol fără precizarea sursei.